Διαδικασία Αγοράς

Μόλις αποφασίσετε την αγορά της τέντας που επιθυμείτε, η παραγγελία σας προωθείται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Με την διεκπεραίωση της πληρωμής, ξεκινά η αποστολή του προϊόντος, μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών μεταφοράς απευθείας από το κατάστημα μας ή από τα εργοστάσια εξωτερικού που συνεργαζόμαστε στον χώρο σας ( μέσος χρόνος παράδοσης από 4 έως 15 εργάσιμες ήμερες). Για οποιαδήποτε παραγγελία εντός της Ελλάδας, η Τεντοιωνική αναλαμβάνει το κόστος αποστολής χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη για αγορές άνω των 100€. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει οποιαδήποτε εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας στον ιστότοπό μας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Η Τεντοιωνική δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

Η Τεντοιωνική καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων, και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.