Η εταιρεία τεντών, ”ΤΕΝΤOιωνική” εξειδικεύεται απο το 1987 στις τέντες και στο χώρο της ηλιοπροστασίας, και σ’ όλα τα συστήματα σκίασης. Όλες οι τεντες και τα συστήματα σκίασης που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής. Η δεύτερη γενιά της εταιρείας, Μιχάλης Τσιλιόπουλος, ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, με όρεξη για δουλειά και με το σκεπτικό να προσφέρει στην πελατεία αυτό ακριβώς που θα ήθελε και ο ίδιος αν ήταν πελάτης, δηλαδή γρήγορη εξυπηρέτησησυνέπεια στο χρόνο τοποθέτησης, υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας και καλές τιμές.

Τοποθετούμε και εμπορευόμαστε τέντες, τέντες με βραχίονες, τέντες με κασέτα, τέντες κούρμπες, πέργκολα,  εναλλασσόμενες λωρίδες, αλουμινίου και με αυτοματισμούς για να επιλέξετε τις τέντες που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Σήμερα στον χώρο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων σκίασης  και ο αρχικός σκοπός έχει επιτευχθεί στο έπακρο. Σας καλούμε και θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας, να μας γνωρίσετε και να είστε σίγουροι ότι από την εταιρεία, ”ΤΕΝΤΟιωνική” , θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για όλα τα συστήματα σκίασης.